Anket

MADENCİLİK İLE İLGİLİ SORU CEVAP BÖLÜMÜ AÇILSA SİZCE NASIL OLUR?

Bence harika olur ve yararlı olacağını düşünüyorum.
Bence çok yararı olacağını düşünmüyorum.

Gönderen Konu: Madencilik Üzerine Soru Cevap Bölümü Açmak  (Okunma sayısı 632 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozguryolcu

• FM Yönetici
  • *
  • Liked: 80
  • İtibar: +16831/-1
    • MADENCİLİK FORUM SİTESİ
Sayın Üyeler bu ankete kesinlikle herkesin katılımını bekliyorum ve ayrıca konuya yorum olarakta cevap bekliyorum. Çünkü bu bizim için ve sizler içinde önemli bir durum söz konusu.

İşin amacı eğlenirken soruları cevaplarken kendimizi denerken bir yandan da öğrenmeyi, eksikleri görmeyi, daha önce bilipte zamanla unuttuğumuz şeyleri tazelemek amaçlı siz Maden Mühendisleri ve Maden Mühendisi olma yolunda okuyanlar için güzel bir soru cevap bölümü düşünüyoruz. Bu fikrimize ortak olup olmadığınızı merak ediyoruz.

Sorular terimsel, boşluk doldurmacalı ve günlük haberlerden derleyeceğimiz güzel bir bölüm olacaktır. Bunlarla hem beyinler tazelenmiş olacak hem de günlük haberleri takip etmeyenler,e demeyenler veya zamanı olmayanlar için olan biteni anlamaları ve gündemi takip etmek amaçlı eğlenirken öğretecek bir bölüm olacaktır diye düşünüyorum o şekilde sorular hazırlamaya da gayret göstereceğiz. Bu hususta düşüncelerinizi alırken ankete ne oylamada bulunduysanız bizede açıkca belirtirseniz eksik ve yanlış taraflar olursa düşüncelerimizde tartışıp bir orta yol bulmaya çalışırız. Sonuçta bizlere hitap eden bir forum sitesi bunda sizlerin düşüncesi çok çok önemlidir bizim için.

LÜTFEN BU HUSUSTA DUYARLI OLALIM!

Çevrimdışı alper7490

• FM Yönetici
  • *
  • Liked: 13
  • İtibar: +2325/-0
  • http://www.kocyigit.gen.tr
    • Madencilik Haber Sitesi
Ynt: Madencilik Üzerine Soru Cevap Bölümü Açmak
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2011, 14:27:30 »
elbette kanka elimizden geldiğince yardımda bulunmaya çalışrız. ve çok güzel birşey ortaya çıkacak fikir güzel bence
Aydınlık bir GELECEK için karanlığı kazıyoruz

MADENCİLİK HABER SİTESİ

Çevrimdışı ozguryolcu

• FM Yönetici
  • *
« Yanıtla #2 : 14 Mayıs 2011, 14:33:13 »
Bakalım alper dostum bende yorumumu başt yaptım ve anketede kendi şahsi fikimi işaretledim. Herkes ankete katılsın ve yorumda bulunsun daha güzel şeyler ortaya çıkaralım diye bu konuyu buraya açtım.

Bakalım alper herkes bizim gibi düşünecek mi bilinmez ?

Çevrimdışı ozguryolcu

• FM Yönetici
  • *
« Yanıtla #3 : 16 Mayıs 2011, 19:12:26 »
Evet oylama devam etmektedir. Ancak oylamaya katılanlarda lütfen düşüncelerini yansıtırlarsa katılımı kişilerde görüp ankete oylamada bulunan kişilerin sayısında artış olsun. Rica ediyorum daha duyarlı olalım.

Çevrimdışı ozguryolcu

• FM Yönetici
  • *
« Yanıtla #4 : 27 Ekim 2011, 21:33:25 »
Oylamaya katılmamışsınız ama yine de 7 kişi bunu istemiş ve bizde soru cevap bölümünü açtık. İnşallah katılım olur.

Tags: