Sayın Üyeler bu ankete kesinlikle herkesin katılımını bekliyorum ve ayrıca konuya yorum olarakta cevap bekliyorum. Çünkü bu bizim için ve sizler içinde önemli bir durum söz konusu.
İşin amacı eğlenirken soruları cevaplarken kendimizi denerken bir yandan da öğrenmeyi, eksikleri görmeyi, daha önce bilipte zamanla unuttuğumuz şeyleri tazelemek amaçlı siz Maden Mühendisleri ve Maden Mühendisi olma yolunda okuyanlar için güzel bir soru cevap bölümü düşünüyoruz. Bu fikrimize ortak olup olmadığınızı merak ediyoruz.
Sorular terimsel, boşluk doldurmacalı ve günlük haberlerden derleyeceğimiz güzel bir bölüm olacaktır. Bunlarla hem beyinler tazelenmiş olacak hem de günlük haberleri takip etmeyenler,e demeyenler veya zamanı olmayanlar için olan biteni anlamaları ve gündemi takip etmek amaçlı eğlenirken öğretecek bir bölüm olacaktır diye düşünüyorum o şekilde sorular hazırlamaya da gayret göstereceğiz. Bu hususta düşüncelerinizi alırken ankete ne oylamada bulunduysanız bizede açıkca belirtirseniz eksik ve yanlış taraflar olursa düşüncelerimizde tartışıp bir orta yol bulmaya çalışırız. Sonuçta bizlere hitap eden bir forum sitesi bunda sizlerin düşüncesi çok çok önemlidir bizim için.
LÜTFEN BU HUSUSTA DUYARLI OLALIM!