----------------------- ---------------

Gönderen Konu: 28.08.2010 Uluslararası Beton Tasarım Yarışması Master Class final sunumu...  (Okunma sayısı 180 defa)   Share 

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozguryolcu

• FM Yönetici
  • *
  • Liked: 49
  • İtibar: +16606/-1
  • Sayginlik Puani: 1530752
  • Sayginlik Derecesi:
  • Respect: +8
    • MADENCİLİK FORUM SİTESİ
Belçika, Almanya, İrlanda, Hollanda ve Türkiye’nin çimento birliklerinin ortaklaşa düzenlenlediği Uluslararası Beton Tasarım Yarışması’nın  Master Class programı bu yıl Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin evsahipliğinde İstanbul’da İstanbul Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

5 ülkeden 24 öğrencinin katıldığı Master Class Programının küratörü İsviçreli mimar Valerio Olgiati oldu. Öğrenciler ikili gruplara ayrılarak, 11 farklı bölgede İstanbul’daki beton fenomenlerini araştırdılar, beton bina ve objeleri fotoğrafladılar. Öğrenciler, Olgiati eşliğinde edindiklerin deneyimler doğrultusunda kentte ciddi anlamda yer kaplayan betonun kentlinin yaşamındaki yeri ve önemi konusunda görüşlerini paylaştılar, malzemenin özelliklerini kentle ilişkilendirerek, malzemeyi İstanbul üzerinden anlamaya çalıştılar. Master Class katılımcıları çalışmalarını başkalarıyla paylaşmak ve kalıcı olarak belgelendirmek üzere bir kitap hazırladılar. Bu kitap, İstanbul’daki 11 farklı bölgede bulunan beton fenomenleri çarpıcı bir şekilde ortaya çıkarıyor.

Öğrenciler edindikleri deneyimleri fotoğrafları eşliğinde 28 Ağustos  2010 tarihinde  İTÜ Mimarlık Fakültesi’nde misafirlerle paylaşacak. Master Class’ın kapanış sunumlarında sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Tarih: 28.08.2010

Yer: İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla, 109 nolu salon, İstanbul

Saat: 10:00 - 12:30

28.08.2010 Uluslararası Beton Tasarım Yarışması Master Class final sunumu... Related Topics

Yangın Eğitim Sunumu...
YANMA NEDİR ?Yanma;Yanıcı maddenin, ısı ve oksijenle birleşmesi sonucu oluşan kimyasal bir olaydır.[IMG]http://img13.imageshack.... Continue..

Gösterim: 1910 - Yanıt: 0 - Başlatan:ozguryolcu
Madenlerde Tahkimat İşleri ve Tasarımı Final Soruları
Arkadaslar Çukurova Üniversitesi Maden Mühensiliği Bölümü ;2006-2007 BAHAR YARIYILIMADEN MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜMadenlerde Tahkimat ... Continue..

Gösterim: 1001 - Yanıt: 5 - Başlatan:ozguryolcu
Yeraltı Üretimi Yöntemleri Vize ve Final Soruları
     YERALTI ÜRETİM YÖNTEMLERİ VİZE VE FİNAL SORULARI1.Arakatlı Göçertme Yöntemi hakkında bildiklerinizi sistematik olarak sıras... Continue..

Gösterim: 179 - Yanıt: 1 - Başlatan:ozguryolcu
Açık İşletme Tekniği Final Soruları..
Arkadaslar bu final sorulari hangi üniye aittir bilemiyorum bir yerden rast geldim... Sizlere çalışma sorulari olsun artık  1.  ... Continue..

Gösterim: 125 - Yanıt: 1 - Başlatan:ozguryolcu
2010 Çimento-Klinker Bölgelere Göre Üretim-Satış-Stok Tablosu 1999-2010
Arkadaslar aşagıdaki linke tıklayalimmmm... http://www.tcma.org.tr/index.php?page=icerikgoster&menuID=38 Continue..

Gösterim: 451 - Yanıt: 0 - Başlatan:ozguryolcu