Santa Fe Gold Corporation 0.00% SFEG bugün Q4 2011 yılında üretime kadar rampa yolda güneybatısındaki New Mexico Zirvesi gümüş-altın madeni olduğunu bildirdi. Günde ortalama 400 ton olarak hedeflenen üretim hızı, çıkış akım seviyeleri% 400 oranında artması beklenmektedir.
Bir kez tam üretim son altın ve gümüş fiyatlarının yıllık gelirleri yaklaşık 40 milyon ABD doları beklenen ulaştı. Işletim maliyetleri, ortalama ton gümüş başına 10,78 ons başına 0.143 gram ton altın olduğu tahmin madenin ömrü boyunca altın eşdeğeri produced.Ore rezerv notları ons başına 364 $ olması tahmin edilmektedir.
"Kısa bir süre önce tamamlanan 5 milyon dolarlık borç finansmanı, rampa yukarı ulaşmak için gerekli çalışma sermayesi sağlar", Başkan ve İcra Kurulu Başkanı Dr Pierce Carson söyledi. Işletme sermayesi etkileyen konulardan biri, ürün sevkiyat ve haddehanesi ödeme arasında önemli bir gecikme süresi vardır. Biz maliyetleri minimumda tutmak ve birçok maden göre devam start-up, sermaye ve işletme maliyetleri milyonlarca dolar kaydettiniz.
"Biz, birkaç ay önce ana cevher gövdesi güney uzantısı ulaştı ve mekanize maden cevheri için vücut geliştiriyor. Şu anda gerekli olan ön-geliştirme parçası olarak damar yatağında dört alt düzey sürükleniyor dördüncü tamamlamaya çalışıyoruz. Bu ay da bize ek gerekli gücü üretmek için izin verecek bir izin almak için bekliyoruz. Q4 2011 için plan mekanize madencilik, başladığınızda, biz üretim rampa yukarı hızla meydana gelecektir tahmin ediyoruz. "
Dr. Carson Lordsburg değirmeni, iki adet 10 saat haftada yedi gün, günde bir vardiya 8 saatlik iki gün başına vardiya, haftada beş gün ve Zirve yeraltı maden işletmek için devam ediyor, "devam etti. Işletim personel eklenir ve güvenliği ile ilgili güçlü bir vurgu ile saldırgan bir eğitim programı uyguladı. Şu anda bizim iş gücü 56 toplamları, maden ve değirmen istihdam çoğunluğu. "
Santa Fe, Arizona Asarco haddehanesi Germanyand silika akı Aurubis haddehanesi konsantre düzenli aylık gönderiler gönderiyor. Bu smelters Ödemeler aylık olarak alınır. Üretim artışları, şirketin müşteri tabanını genişletmek ve aynı zamanda diğer smelters kendi ürünlerini satmak planlıyor. Konsantreleri ve üstün kaliteli ürünleri silika akı andSanta tüm üretebilir satan herhangi bir problem Feanticipates her ikisi de.
"Yükselen gümüş ve altın fiyatlarının bugünkü ortamda, biz 2012 Santa Fe için iyi bir yıl olmasını bekliyoruz" dedi Dr. Carson. "Geleceğe Bakış, flotasyon değirmen önemli ekstra kapasitenin ve önemli bir öncelik, arama ve satın alma programları için ek değirmen besleme adım olacaktır."
AboutSanta FeGold:Santa Fe, Altın, altın, gümüş, bakır ve endüstriyel mineral özellikleri edinme ve geliştirme üzerine odaklanan bir ABD merkezli bir madencilik ve keşif kuruluştur. Santa Fe kontrolleri: (i) 2010 yılında faaliyete işleme başladı güneybatı New Mexico Zirve maden ve Lordsburg değirmen, (ii) Lordsburg değirmenin yanında önemli bir arazi konumu Lordsburg Maden ilçesi çekirdeğini oluşturan; (iii) kuzey-merkezi New Mexico Ortiz altın özelliği; (iv) Siyah Kanyon mika mevduat ve işleme ekipmanları Phoenix, Arizona yakınlarındaki; ve batı Arizona mikalı demir oksit (MIO), (v) bir depozito. Santa Fe, altın, değerli metaller üzerinde bir vurgu ile, yüksek kaliteli, çeşitlendirilmiş maden varlıklarının bir portföy oluşturmak niyetinde.
kaynak:http://www.mining.com/2011/08/08/santa-fe-gold-plans-400-increase-in-gold-production/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter