Gönderen Konu: 2005 YILINDA TEKNİK NEZARETÇİ SERTİFİKASI ALAN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE!  (Okunma sayısı 819 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozguryolcu

• FM Yönetici
  • *
  • Liked: 83
  • İtibar: +16831/-1
    • MADENCİLİK FORUM SİTESİ
Mailime gelen bir haberi paylaÅŸacaÄŸim arkadaslar dikkatli okuyunuz...

Sayın ABDULLAH AKÖZEL (3927),

31 Aralık 2005 tarihinden önce, Odamız Sürekli EÄŸitim Merkezince açılan Teknik Nezaretçi EÄŸitim Seminerlerine katılan ve Madencilik Faaliyetleri Uygulama YönetmeliÄŸinin 132/3 maddesi gereÄŸi istisnadan yararlanan üyelerimizin sahip oldukları sertifikalar 5 yılını doldurmuÅŸ bulunmaktadır.     

Odamız SMMH Yönetmeliğinin 12/e Fıkrasında ‘Teknik nezaretçilik yapan SMM‘ ler, Oda tarafından yapılacak bilgi yenileme eğitimlerine belge aldıkları tarihten itibaren her beş (5) yılda bir katılmak zorundadırlar. Bilgi yenileme eğitimine katılmayanların belgeleri iptal edilir‘‘ denilmektedir. İstisnadan yararlanan üyelerimizin de yönetmeliğin 12/e fıkrasına tabi olup yenileme eğitimine katılmaları gerekmektedir.

Yenileme EÄŸitimleri;

•1-Şubelerimizde (Adana, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Zonguldak)

•2-2005 yılında sertifika alan üyelerimizin yoğun olduğu il merkezlerinde ( Antalya, Bursa, Eskişehir, Konya, Sivas, Trabzon)

•3-Oda merkezimizde (Ankara) düzenlenecektir.

EÄŸitimler 24 Ocak 2011-25 Åžubat 2011 tarihleri arasında gerçekleÅŸtirileceÄŸinden listelerin kesinleÅŸerek eÄŸitim tarihi ile illerin açıklanabilmesi için, yenileme eÄŸitimine katılacak üyelerimizin 14 Ocak 2011 tarihine kadar aÅŸağıdaki iletiÅŸim yollarından birisiyle,  katılacağı il tercihini bildirmeleri gerekmektedir. İller ve eÄŸitim tarihleri müracaatların tamamlanması sonrasında ilan edilecektir.

Eğitimler 1 (bir) gün olarak programlanmıştır.

Eğitimler ücretsizdir.

İLETİŞİM:

Tel : 0312 4251080 / 121 - 122

Fax : 0312 4197680

e-mail : sem@maden.org.tr

* 31 Aralık 2005 yılından önce Teknik Nezaretçi Eğitimlerine katılarak yada istisnadan yararlanarak sertifika alan üyelerimizin isim listelerine alttaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.maden.org.tr/genel/bizden_detay.php?kod=5599&tipi=2&sube=0

Çevrimdışı alper7490

• FM Yönetici
  • *
  • Liked: 14
  • İtibar: +2325/-0
  • http://www.kocyigit.gen.tr
    • Madencilik Haber Sitesi
çok yaralı bir paylaşım olmus dostum ayrıca abdullah beye'de teşekkür ederiz bilgilendirmesinden ötürü
Aydınlık bir GELECEK için karanlığı kazıyoruz

MADENCİLİK HABER SİTESİ

Çevrimdışı ozguryolcu

• FM Yönetici
  • *
Kesinlikle ole Abdullah beye tşkler buradan. Ayrıca gecen gun bu konu hakkında forum genel bolumune bir uyemiz konu acmişti ona yanıt oldu tam olarak

Çevrimdışı alper7490

• FM Yönetici
  • *
  • Liked: 14
  • İtibar: +2325/-0
  • http://www.kocyigit.gen.tr
    • Madencilik Haber Sitesi
evet hatırladım bende umarım okur bu yazıyı tam olarak sorusuna cvp bence
Aydınlık bir GELECEK için karanlığı kazıyoruz

MADENCİLİK HABER SİTESİ

Çevrimdışı ozguryolcu

• FM Yönetici
  • *
Kesinlikle cevap olcaktır bu konu. Ancak ozmn bilgi veremedik cunku bizde bilgi sahibi değildik.

Tags: